Uusin villitys: haluan ehdottomasti mehulingo, että saisi itse tehtyä mehun. Eipä sen tarvii olla kummoinenkaan. Ottaisin mallia Brittien Olet-mitä-syöt-Gillianista ja tunkisin sen lingon läpi kaikki kurkut ja salaatin lehdet. Mikäs sen maukkaampaa ;)

Mitä tarkemmin tutustuu tähän epigeneettiseen/angiogeneettiseen ruokavalioon, sitä selvemmäksi tulee, että ennen vanhaan ja antiikin aikoina ihmiset on syöneet just niitä aineita mitä pitääkin- Yhdessä dokkarissa kerrottiin, että vanhoissa maalauksissakin on nähtävillä ne superraaka-aineet, mitä nyt on tieteellisten tutkimusten jälkeen todettu olevan erityisen hyviä.

Mielenkiintoista kyllä epigeneesistä on tiedetty jo vuosikymmeniä. Miksei siis sitä mukaelevia ruokavalioita ole kehitetty aikaisemmin? Esimerkiksi vihreä tee purkaa haitallisia muutoksia dna:ssa, joten miksei siitä ole puhuttu aikaisemmin. Toinen mielenkiintoinen seikka on, että ihmisen solut uusiutuvat noin joka seitsemäs vuosi kokonaan. Siitä syystä useimmissa syövissä kyseisen ajan jälkeen voidaan todeta, että syöpä on voitettu,koska solut ovat uusiutuneet. Mutta kuinka syöpä voi tästä huolimatta uusia? Soluilla on oltava muisti, muisti on Dna:ssa. Mistä solut rakentuvat? Syömästämme ravinnosta. Eikö ole siis itsestään selvää, että on tärkeää syödä mahdollisimman puhdasta ja yksinkertaista sekä jalostamatonta ruokaa, jotta haitallisia muutoksia ei pääsisi syntymään.

Angiogeneesi=verisuonten uudismuodostus  http://suomisanakirja.fi/angiogeneesi

Epigeneesi= perinnöllisen tiedon siirtyminen dna:ssa http://fi.wikipedia.org/wiki/Epigeneettinen_periytyminen